Waterman dagelijkse gezondheidshoroscoop voor 22 juni 2022

Waterman dagelijkse gezondheidshoroscoop voor 22 juni 2022

Volgens uw gezondheidshoroscoop zal uw gezondheid stabiel zijn. Er zal wat belasting van de onderrug zijn, maar niets dat uw plannen in de weg staat. Een opgerolde handdoek kan een handig hulpmiddel zijn bij het verlichten van rugpijn. Probeer het onder je bekken te leggen als je ligt. Laat je heupen ontspannen over de handdoek en help de spanning in je onderrug te strekken. Door de hectische dag zullen eetpatronen verstoord raken. Vermijd te veel eten in de tweede helft van de dag. Water of hydratatie is de beste manier om te herstellen van een eetongeval, maar na een vette eetbui, raad ik warm water aan omdat het de spijsvertering helpt versnellen en het voor het systeem gemakkelijker maakt om met zwaar voedsel om te gaan. Warm water reinigt ook het olieachtige gevoel. Groene thee is een ander goed drankje na een eetbui. Het wordt aangeraden om vettig voedsel te vermijden, omdat u de volgende dag een opgeblazen gevoel kunt krijgen. Probeer de tijd te verwijderen om consistent te zijn met uw fysieke activiteit.

De sterren laten zien dat uw werkleven hectisch zal zijn, aangezien uw werk veeleisend en chaotisch zal zijn. Mensen zullen te veel van je eisen, maar op een positieve manier, omdat het ook je kracht naar boven haalt. Het nieuwe werk zal uitdagend zijn en je op een positieve manier scherp houden. Oude klanten zullen bij u aankloppen voor besluitvorming en advies over het werk dat met hen wordt gedaan. Er zal ook gesproken worden over nieuwe verenigingen, samenwerkingsverbanden, nieuwe rollen of nieuwe vacatures die vandaag zouden kunnen opduiken. Haast je nergens in.

Op het gezinsfront zal het gezinsleven stabiel zijn, maar u zult meer quality time doorbrengen met gezinsleden. De gezondheid van de ouders heeft enige aandacht nodig. Vermijd wrijving over financiƫn met je broers en zussen. Voer een volwassen gesprek over geldzaken. De partner zal gestrest zijn over het werk en zal hun ruimte nodig hebben. Je zou aan de ontvangende kant van hun irritatie kunnen zijn. Merk op dat het niets met jou te maken heeft, dus overdrijf niet. Sociale plannen houden je bezig. Vrienden zullen je beter begrijpen en aandacht besteden aan je standpunten. Je zult opnieuw contact maken met een oude vriend.

Als je single bent, kun je jezelf pushen om contact te maken met nieuwe mensen.

Activiteitstip: een zoutwaterbad nemen voor het slapengaan zal helpen.
Gelukskleur voor op het werk: Zeegroen.
Gelukskleur voor de liefde: Off White.
Gezondheidstip: Sta meer open voor ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.