Dagelijkse gezondheidshoroscoop Waterman voor 23 juni 2022

Dagelijkse gezondheidshoroscoop Waterman voor 23 juni 2022

Volgens uw gezondheidshoroscoop zal uw gezondheid gevoelig zijn vanwege uw ogen en allergieën. Als u vatbaar bent voor migraine, duizeligheid of sinusproblemen, kunnen ze vandaag optreden. Van zowel appelciderazijn als honing wordt aangenomen dat ze genezende eigenschappen hebben om de bloedtoevoer naar de hersenen te verlichten. Twee delen honing en een deel appelciderazijn kunnen duizeligheidssymptomen voorkomen en behandelen. Voedingsmiddelen die omega-3-vetzuren bevatten, zijn onder meer wilde koudwatervissen zoals zalm, kabeljauw en tonijn; lijnzaad; walnoten; en eieren verrijkt met omega-3 vetzuren. Van omega-3 vetzuren is bekend dat ze ontstekingsremmende en anti-bloedstollingseffecten hebben, waardoor ze beschermend zijn tegen hartaandoeningen en beroertes. Het consumeren van meer voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan omega-3-vetzuren kan ook enkele voordelen hebben voor mensen met migraine. Rust is de enige manier om je beter te voelen. De slaap zal worden verstoord. Vermijd emotioneel eten als gevolg van werkstress.

Op het werkfront zal het werk stabiel zijn. Het wordt een normale dag waarop u zich concentreert op het afronden van lopende werkzaamheden. Collega’s zullen het druk hebben met hun verantwoordelijkheden, zodat u zich gemakkelijk kunt bezighouden met de uwe zonder veel afleiding. Eet op tijd tijdens de werkuren. Een oude klant zal contact met je opnemen om nieuw werk te vestigen of nieuwe ideeën te delen. Hang tijdschriftenhouders of draadmappen aan de muur om post en andere documenten op een efficiënte manier te ordenen. Het gebruik van uw luchtruim helpt om belangrijke papieren zichtbaar en top-of-mind te houden. Label de hangmappen om de organisatie snel en eenvoudig te maken. Of gebruik uw muurruimte om een ​​berichtencentrum te creëren. Het wordt aangeraden om papierwerk te organiseren.

De sterren suggereren dat familieleden je zullen steunen en je de ruimte zullen geven om te zijn. Dit geeft je ook voldoende tijd om te ontspannen door zelfintrospectie of het noteren van je ideeën en gedachten. Uw partners zullen gestrest zijn over hun werk en zullen hun zorgen met u delen. Zij kunnen bij u terecht voor financieel advies of hulp. Help ze te kalmeren, anders kan het hun gezondheid de komende dagen beïnvloeden. Het sociale leven komt op de achtergrond, omdat u misschien quality time met uw partner wilt doorbrengen.

Als u alleenstaand bent, wordt u voor huwelijksdoeleinden aan iemand voorgesteld via een ver familielid.

Activiteitstip: kom aan het eind van de dag tot rust met een boek of goede muziek die u helpt te ontspannen en op tijd te slapen.
Gelukskleur voor werk: Wit.
Gelukskleur voor de liefde: Lichtblauw.
Gezondheidstip: vermijd humeurig te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.